Get Adobe Flash player

Video simulatorji

   
MOTOR

Igra NIRIN je odlična simulacija vožnje motorjev, ki ponuja vožnjo med petimi različnimi okolji, od lokalnih cesta, do velemest in zasneženih vrhov. Svoje sposobnosti igralci lahko preizkusijo na petih različnih motorjev. Pri igri se uporablja ultra visoke grafične resolucija s sistemom ES1 in 24 inčni monitor.
Povečava

AVTO FORMULA

R-TUNED TWIN je ultimativna igra uličnega avto dirkanja po ulicah New Yorka, Hong Konga in Tokya. Igralec lahko izbira med 24-timi licenčnimi vozili Ameriškega in Japonskega trga. Igralec ima tudi možnost spreminjanja zunanjosti vozila po svojem okusu.

Povečava

SEGA RALLY

Je ena najbolj uspešnih in priljubljenih iger. To potrjuje tudi dejstvo, da je prva verzija igre izdana pred 13 leti. Zaradi uspeha, prepoznavnosti in uspešnosti igre jo je proizvajalec z leti tehnično nadgrajeval in posodabljal. Sedaj je tu že tretja različica igre, pri kateri se uporablja najnovejši 32˝ HD LCD monitor. Igralci imajo na  izbiro šest različnih licenčnih vozil WRC (World rally championship) in tri različice modulov igra.

Povečava

RAMBO STD

Je igra streljanja. Že naziv igre nam pove, da le-ta temelji na liku Ramba, ki ga poznamo iz filmov.  V igri so zajeta vsebine iz filmov First blood, Rambo in Rambo III. Za dovršenost igre so s pomočjo monitorja DLP prikazani dejanski slikovni in zvočni efekti iz navedenih filmov. Igralec lahko izbira vrsto orožja in svojega nasprotnika.
Povečava

SAFARI 42˝ LCD 2 PLAYER DX

Je igra safari lova. Ponuja 15 različnih teritorijev lova na divje živali v puščavi, savani in džungli. Lova se lahko lotimo z več vrstami orožja. Povsem nov je tudi dizajn ohišja.

Povečava

 

Odlična simulacija Grand Prix tekem, z odlično grafiko in z izredno realističnim občutkov vožnje. Vožnje potekajo na štirih različnih progah in se lahko nadaljujejo z bonus progo, seveda če smo dovolj dobri vozniki.

 


Super dirkalnik drvi po mestnih ulicah s hitrostjo 200 km/h. Hitrostne preizkušnje proti računalniku ali soigralcu, vam poženejo adrenalin po žilah. Hitreje in drzneje boste vozili dlje časa bo igra trajala.


  


Je nadgradnja igre Time Crisis 2. Izboljšana je grafična podoba in igralne stopnje so podaljšanje. Igralca se lahko skupaj bojujeta proti sovražniku. Med igro lahko pobirate in izbirate različna orožja, ki jih želite uporabljati.

Je najnovejša in najnaprednejša v seriji iger z borilnimi veščinami. Na izbiro imate deset različnih oseb, s katerimi se bojujete proti nasprotniku.Dogaja se na izoliranem otoku. Prebiti se morate skozi pet stopenj, mimo grozljivih pošasti in med tem pobirati dragulje ter iskati ključe. Pred pošastmi se branite z različnimi orožji, ki jih lahko med igro pridobite. Dobro orožje vam še ne omogoča zmage, potrebno se je znati tudi neusmiljeno boriti.

širina: 1940 mm, globina: 1480 mm, višina: 2180 mm

  


Igra je zasnovana tako, da omogoča izredno realistično simulacijo nogometa. Izbirate lahko med štirimi osnovnimi stopnjami: lahko, srednje, težko in tekmovanje med dvema igralcema. Je zelo atraktivnega zunanjega izgleda in majhnih dimenzij, tako, da lahko vsepovsod najdete prostor zanjo.

širina 945 mm, globina 1350 mm, višina 1994 mm, teža 220 kgHidravlično krmiljen simulator z odlično grafiko, zagotavlja izredno realistično vožnjo po raznolikih terenih. Hidravlično krmiljenje je konstruirano tako, da lahko obvlada obremenitve večje od 200 kg, kar pomeni, da na simulatorju lahko sedita dva igralca. Z medsebojno povezavo dveh simulatorjev je mogoče tekmovanje med dvema igralcema.

širina 970 mm, globina 2550 mm, višina 2120 mm, teža 540 kgArkadna igra, postavljena na ulice New Yorka. Vozite taksi skozi prometne ulice, pobirate potnike in jih peljete na cilj v najkrajšem možnem času. Izbirate lahko med tremi različnimi programi, z različnimi težavnostnimi stopnjami. Možna je tudi medsebojna povezava dveh aparatov.

širina 760 mm, globina 940 mm, višina 1260 mmVaša naloga je očistiti ulice nevarnih kriminalcev. Uloviti morate čim več kriminalcev v najkrajšem možnem času. Izbirate lahko med štirimi agenti, štirimi kraji in šestimi avti. V vsakem kraju se nahaja dvanajst kriminalcev z različno stopnjo nevarnosti. Na voljo sta avtomata z ali brez hidravličnega vibriranja sedeža.Vozite motor na različnih progah preko mnogih ovir in skokov. Za popestritev skrbijo spreminjajoče se vremenske razmere. Cilj je v najkrajšem možnem času doseči cilj. Na izbiro imate različne igralce. Možna je povezava do štirih kabinetov.

širina 1100, višina 2220, globina 2370, teža 445 kg